Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. Yobi Manufacturing   S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Date personale care pot fi colectate

In momentul inregistrarii pe site-ul cartobello.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea diferitelor produse, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, cartobello.com va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale site-ului cartobello.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor achizitionate sau alte informatii prin care va pot identifica.

In alte zone ale site-ului cartobello.com colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul poştal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.

Pentru utilizatorii care au comandat produse de pe site-ul cartobello.com sau au creat un cont pe site si doresc sa nu mai primeasca informari pe adresa de email sau telefonic, este necesara trimiterea unui email la adresa office@cartobello.com  cu titlul “Dezabonare date personale cartobello.com” iar datele dvs. vor fi sterse din sistem.

Stocarea informatiilor cu caracter personal

Scopul colectarii datelor este:

  • informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe cartobello.com,
  • informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite,
  • activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative,
  • activitati de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica,
  • activitati de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. Yobi Manufacturing SRL:

De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat de catre S.C. Yobi Manufacturing  S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Datele prelucrate sunt stocate în sediile şi sistemele IT ale Cartobello.com , dar uneori stocăm datele pe serverele furnizorilor noştri de servicii de încredere.

Informarea in legatura cu stocarea datelor cu character personal

Pe baza unei cereri de e-mail la adresa office@cartobello.com, cu subiectul “Date personale GDPR” sau a unei scrisori datate si semnate, expediate pe adresa S.C.  Yobi Manufacturing S.R.L, Str Panait Cerna, Nr 4, Bl M57, Sc 1, Ap 27  Faur, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa interviti asupra datelor transmise;
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, Cartobello.com  poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite oferte speciale, noutati despre produse, felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Cartobello.com  nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul cartobello.com  poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Durata stocarii datelor cu character personal

Vom prelucra datele dvs. pe perioada cat aveti statutul de utilizator inregistrat (adica pana cand decideti sa va dezabonati).

Vom prelucra datele dvs. pe durata de timp necesara pentru a gestiona achizitionarea produselor sau a serviciilor pe care le-ati cumparat, incluzand eventuale returnari, reclamatii sau plangeri legate de achizitionarea produsului sau a serviciului respectiv.

Servicii ale tertilor

De asemenea, S.C. Yobi Manufacturing S.R.L poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Pentru acesti terti, va recomandam sa cititi politicile de confidentialitate ale acestora pentru a intelege modul in care datele dumneavoastra personale sunt manipulate.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Link-uri 

Cand actionati link-uri pe magazinul on-line, acestea v-ar putea redirectiona in afara magazinului on-line. Cartobello.com  nu este responsabil pentru practicile de confidentialitate ale altor site-uri si va incurajeaza sa le cititi politicile de confidentialitate inainte de utilizarea serviciilor.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Cartobello.com  nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Varsta necesara pentru consimtamant

Daca nu sunteti major, folostiti acest serviciu de internet numai cu acordul tutorelui. Nu colectam volutar date de la minori, daca tutorii nu si-au exprimat acordul. Daca identificam ca, minorii au introdus date personale fara acordul corespunzator sau sunt introduse date personale despre astfel de persoane, atunci stergem aceste date.

Modificari ale Politicii de Confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment astfel ca va indemnam sa vizitati aceasta pagina frecvent. Schimbarile si clarificarile vor fi aplicate imediat dupa publicarea acestora pe www.cartobello.com . Daca aducem orice modificare acestei politici, va vom notifica folosind una sau mai multe dintre canalele de comunicare disponibile.

Daca magazinul on-line va fi achizitionat ori va fuziona cu o alta companie, informatiile dumneavoastra ar putea fi transferate catre noii proprietari pentru a putea continua Serviciile pe care le oferim.

Intrebari si informatii de contact

Ne angajam sa respectam confidentialitatea datelor dvs. personale s sa garantam exercitarea drepturilor dvs.

Daca doriti sa : accesati, corectati, modificati sau sa stergeti orice informatie personala pe care o detinem despre dumneavoastra, puteti trimite si inregistra o cerere in acest sens ori daca doriti mai multe informatii despre Politica de Confidentialitate, puteti lua legatura cu un specialist in protectia datelor personale transmitand un e-mail la office@cartobello.ro  cu subiectul Protectia Datelor Personale

In acest sens va vom raspunde in maximum o luna de la primirea fiecarei solicitari. In cazul in care consideram ca este necesar pentru a va putea identifica, va putem solicita o copie a unui document prin care sa va dovediti identitatea.

In cele din urma, va informam despre dreptul dvs. de a depune o plangere la autoritatea competenta de control al protectiei datelor, in special catre:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania, tel. +40.318.059.211; +40.318.059.212, Fax: +40.318.059.220, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, web-site-ul: www.dataprotection.ro