Personalizare, consiliere si design

Ca sa alegeti cele mai potrivite ambalaje si accesorii, vom folosi pentru dumneavoastra toate informatiile acumulate de noi. Va oferim servicii de personalizare, ambalare, consiliere si design al ambalajelor de cadou.

Personalizare Emboss
Prin personalizarea emboss, cadoul va purta o "amprenta" discreta a brandului dumneavoastra. Datorita amplitudinii ondulului doar anumite logo-uri permit personalizarea emboss. In general, elementele mai mici de 5-6mm nu vor fi vizibile. Este necesara realizarea unei matrite din magneziu, pe baza unui desen in Corel (convertit la curbe)


Panglica personalizata
Pentru a personaliza panglica colaboram cu o fabrica de textile din Romania. Se poate alege culoarea si latimea panglicii iar imprimarea se face in 1-4 culori. Cantitatea minima este de 500 ml. Timpul de executie pentru panglica este de 15 zile


Consiliere si design
Un cadou are nevoie de context, toate elementele exterioare trebuie sa potenteze ceea ce este în interior. Vom tine cont de fiecare detaliu, astfel încât la evenimentul, serviciul sau în magazinul dumneavoastra sa obtineti maximum de impact. Lucrand împreuna vom gasi cea mai buna solutie pentru dumneavoastra – un ambalaj nou sau accesorii special concepute.


Copyright © 2020 Cartobello