Personalizare, consiliere si design

Ca sa alegeti cele mai potrivite ambalaje si accesorii, vom folosi pentru dumneavoastra toate informatiile acumulate de noi. Va oferim servicii de personalizare, ambalare, consiliere si design al ambalajelor de cadou.

Personalizare Emboss
Prin personalizarea emboss, cadoul va purta o "amprenta" discreta a brandului dumneavoastra. Datorita amplitudinii ondulului doar anumite logo-uri permit personalizarea emboss. In general, elementele mai mici de 5-6mm nu vor fi vizibile. Este necesara realizarea unei matrite din magneziu, pe baza unui desen in Corel (convertit la curbe)


Card personalizat
Cardul personalizat este o modalitate eleganta prin care compania se recomanda catre destinatarul cadoului. El raspunde la necesitatea de a personaliza cadourile mai discret decat obiectele promotionale, pentru ca ele sa nu fie percepute ca simple suporturi publicitare, ci ca gesturi de curtoazie. Forma cardului poate sa fie clasica (patrata sau dreptunghiulara, similar unei carti de vizita) sau speciala, asortata brandului sau evenimentului respectiv.


Panglica personalizata
Pentru a personaliza panglica colaboram cu o fabrica de textile din Romania. Se poate alege culoarea si latimea panglicii iar imprimarea se face in 1-4 culori. Cantitatea minima este de 500 ml. Timpul de executie pentru panglica este de 15 zile


Personalizare policromie
Deoarece, prin natura lui, cartonul Cartobello nu poate fi imprimat direct, solutia pentru personalizarea prin policromie este realizarea unei amprente emboss (de dimensiunea imprimarii), pe care se aplica cartonul/hartia tiparita.


Consiliere si design
Un cadou are nevoie de context, toate elementele exterioare trebuie sa potenteze ceea ce este în interior. Vom tine cont de fiecare detaliu, astfel încât la evenimentul, serviciul sau în magazinul dumneavoastra sa obtineti maximum de impact. Lucrand împreuna vom gasi cea mai buna solutie pentru dumneavoastra – un ambalaj nou sau accesorii special concepute.


Ambalare
La sediul nostru din strada Vâlsanesti nr. 3 (zona Republica) putem ambala cantitati mari de produse, folosind ambalajele si accesoriile convenite în prealabil. Pentru un numar mai mic de ambalari va stau la dispozitie, cu programare, si magazinele din retea.

Daca doriti sa aduceti Cartobello în magazinul sau la evenimentul dumneavoastra, clic aici pentru beneficiile oferite de Parteneriatul Cartobello .

Daca sunteti client persoana fizica, va asteptam in magazinele partenere. Click aici pentru lista locatiilor unde puteti gasi cutii si pungi Cartobello


NOU !
Cutii personalizateModele realizate pentru clientii nostri

Copyright © 2020 Cartobello